Agenda Gastronómica CAAC/Axenda Gastronómica CAAC
19, 20 y 21 de Marzu
Mas Info: Villaviciosa
Pola de Siero (Siero)/La Pola Sieru (Sieru) Domingo 21/Domingu 21
V Mercado de Primavera y I Festival de los Quesos. Mercado de Primavera donde se muestra la tradiciòn de mercado de la villa y del concejo. A la vez en el festival de los quesos podremos disfruta de Exposición, degustación y venta de Quesos Asturianos en el recinto de la nueva plaza de abastos.Por su parte los hosteleros organizan unas jornadas gastronómicas de l os quesos con un menú que tendrá a los quesos asturianos como protagonistas. Una cita indispensable para los amantes de los quesos y una oportunidad de conocer Pola de Siero villa asturiana con gran tradición gastronómica y sidrera//V Mercáu Primaveira y I Feria de los Quesos.Mercáu de Primaveira fechu pa' muestrar la tradición de mercáu de la villa y el conceyu. A la mesma vegada el Festival del quesu cunta con Muestre, tastia y venta de Quesos Asturianos n'el recintu de la nuea plaza de abastos. Pe'l so lláu los hosteleros entamen unes xornáes gatronómiques co'l quesu asturianu como protagoniste indiscutible de la cocina de esti fin de selmana. Un eventu ineludible pal aficionáu al quesu y una vegada única pa' arrimase a la Pola, villa asturiana con gran tradición gastronómica ya sidrera.
Más Info. Siero
CAAC estará allí
La Corredoria (Oviedo)//La Corredoira (Uviéu) 19,20 y 21 de Marzu I Jornadas de las Setas//Xornáes de les Setes
Diferente bares y restaurantes de la zona organizan este fin de semana unas jornadas basadas en la cocina de las setas en lo que marca su primera andadura en este tipo de eventos//Dellos chigres y restoranes de la zona entamen esti fin de selmana unes xornáes basáes na cocina de les setes n'o que marca la so primer andaura n'esti tipu d'eventos.
Llanes
12, 13, 14, 19, 20 y 21 de Marzo de 2010
Jornadas Gastronómicas de la Harina y el Maíz//Xornáes gastronómiques de la fariña ya el maízu
Llanes dedicará dos fines de semana a dos de los ingredientes básicos de nuestra cocina regional la harina y el maíz con distintas elaboraciones y muestras de cocina tradicional, cocina moderna e incursiones en el protagonismo de estos productos en la cocina de vanguardia//Llanes dedica-y dos fines de selmana a la fariña ya el maízu n'unes xornáes gastronómiques que mostren la importancia y protagonismu d'estes materies na cocina rexional, tóu esto alrodiu platos que van dende la cocina tradicional de l'oriente asturianu fasta la nomada cocina de vanguardia.
Enllaces: Llanes
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